Monday, July 24, 2006

LANGGAR TETAP LANGGAR







Solve many problem create many more


UMNO PAROI JAYA TERUS MARA
Semoga diruangan ini kita dapat berkongsi pendapat dan idea untuk sama sama kita memajukan UMNO dan juga diri kita sila klik comment dibawah untuk sebarang cadangan dan pandangan panas panas.Buat Warga Paroi Jaya atau sesiapa sahaja yang mempunyai pandangan atau idea yang ingin dikongsi atau berminat ingin menjadi ahli UMNO jangan malu jangan segan sertailah Umno Paroi Jaya untuk kita sama-sama menyumbang idea dan pendapat.
UMNO CAWANGAN TAMAN PAROI JAYA
WANITA UMNO
PEMUDA UMNO
PUTERI UMNO
PUTERA UMNO(akan ditubuhkan)
THE PAST IS GONE AND THE FUTURE IS YET TO COME


Comments:
ko org dah bagus buat website ni tapi aku cadang ko org mintak lar ketua pemuda umno paroi jaya atau ketua umno paroi jaya sponsor domain name website .com atau .net. lagi best.. setakat sponsor RM88 setahun utk beli nama "umnoparoijaya.com" pun tak kan berkira sgt.. dah lar ko org buat kerja amal ni sebabkan UMNO
 
Assalamualaikum.. Saya nak kepastian la, ini website UMNO Paroi Jaya yg tulen ke? Kalau betul publish la nama senarai AJK Pemuda. Untuk kepastian sahaja..
 
This comment has been removed by a blog administrator.
 
SELAMAT PENGATIN BARU UNTUK HJ AFFENDY ARIFFIN DAN JUGA PUAN HASLINA SEMOGA KEKAL KEANAK CUCU
 
hahahaha...dari usaha sebesar zarah ni lah yang akan mengembangkan sayap umno paroi jaya jadi sayap garuda, tunggu ajala kena langgar...sorry i pass away, dont kill the animal coz the animal can kill u too
 
usaha tangga kejayaan jangan putus asa lawan tetap lawan
 
cam xdo orang jo blog nih ada bolo jenglot ko
 
kamu semua memandai jer buat website ni kan! ada kamu semua dapat persetujuan umno paroi. kamu semua ni sapa hah? senaraikan lah nama kamu semua org. nak siasat sama ada nama kamu semua ada pada perhubungan umno negeri.
 
Post a Comment

Links to this post:

Create a Link



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?